collaborators area

Distributie farmaceutica

Distributie farmaceutica

Distributie farmaceutica

ND PHARMA detine un depozit central situat in Bacau. In cadrul depozitului sunt  implementate proceduri care stabilesc coordonatele principalelor procese desfasurate: receptia, manipularea, coletarea si livrarea medicamentelor. Aceste proceduri garanteaza achizitionarea in cele mai bune conditii a medicamentelor de la furnizorii autorizati si distributia acestora catre clientii si colaboratorii nostri.

Depozitul nostru asigura livrarea directa la clienti finali si alti distribuitori en-gros de medicamente, suplimente alimentare, produse de ingrijire, dermocosmetice, cosmetice, produse pentru copii, produse homeopate, produse parafarmaceutice si dipozitive medicale.

Frecventa de livrare de pana la 4 ori zilnic in localitatea de resedinta a depozitului si de pana la 2 ori pe zi in zonele limitrofe resedintei in baza unui grafic de livrare adaptat nevoilor si cerintelor de livrare ale clientilor, asigura buna aprovizionare si functionare a activitatii clientilor.

1. Parcul auto

Flota auto a companiei este adecvata transportului de medicamente si are in dotare mijloacele corespunzatoare in conformitate cu cerintele legale.

2. Echipa de vanzari

ND Pharma are o echipa dinamica si flexibila având personal competent, cu experienta in vanzari si in promovarea de produse farmaceutice. Suntem prezenti in toate zonele tarii.