Evolutie

Pharma Nord a fost creata în iulie 2007, în Bacau, ca o importanta companie de import & distributie produse farmaceutice & para-farmaceutice din România.

Pentru cresterea calitatii serviciilor oferite si satisfacerea nevoilor clientilor intr-un timp cat mai scurt, PHARMA NORD a infiintat mai multe puncte de lucru, astfel incat, in acest moment, avem acoperire in 10 judete din Romania: Bacau, Galati, Braila, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Tulcea, Vaslui, Vrancea.

In 2008 compania obtine prima certificare ISO pentru sistemului de management al calitatii ISO 9001 din partea organismul international de certificare RINA.

In 2009 apar primele succese la licitatiile SEAP pentru medicamente, se amenajeaza un nou depozit pentru produse farmaceutice, iar compania trece printr-un proces de re-branding, devenind astfel ND PHARMA.

In 2010 brand-ul ND PHARMA este inregistrat la OSIM.

Dezvoltarea companiei continua si se implementeaza sistemul de management performant prin integrarea cerintelor managementului de mediu ISO 14001 si al specificatiei ISO 18001.

Incep sa se deruleze primele contracte de parteneriat cu farmacii independente care opteaza pentru ND Pharma ca prim furnizor.

Performantele ND PHARMA s-au imbunatatit de la an la an. In 2012, ND PHARMA a atins o cota de piata pe retail de 3% in valoare si 5% in volum. Cifra de afaceri a ND PHARMA a continuat trendul ascendent pe parcursul celor 7 ani de activitate, ajungand in 2012 la o cifra de afaceri de 28 de milioane lei.