zona colaboratori

Evolutie

Evolutie din 2007

Evolutie

Pharma Nord a fost creata în iulie 2007, în Bacau, ca o importanta companie de import & distributie produse farmaceutice & para-farmaceutice din România.

Pentru cresterea calitatii serviciilor oferite si satisfacerea nevoilor clientilor intr-un timp cat mai scurt, PHARMA NORD a infiintat mai multe puncte de lucru, astfel incat, in acest moment, avem acoperire in 35 judete din Romania si pana la sfarsitul anului 2022 ne propunem sa acoperim tot teritoriul tarii.

In 2008 compania obtine prima certificare ISO pentru sistemului de management al calitatii ISO 9001 din partea organismul international de certificare RINA. Din luna noiembrie 2020 compania este certificata SRAC.

In 2009 apar primele succese la licitatiile SEAP pentru medicamente, se amenajeaza un nou depozit pentru produse farmaceutice, iar compania trece printr-un proces de re-branding, devenind astfel ND PHARMA.

In 2010 brand-ul ND PHARMA este inregistrat la OSIM.

Dezvoltarea companiei continua si se implementeaza sistemul de management performant prin integrarea cerintelor managementului de mediu ISO 14001 si al specificatiei ISO 18001.

Incep sa se deruleze primele contracte de parteneriat cu farmacii independente care opteaza pentru ND Pharma ca prim furnizor, astfel ca la nivelul anului 2021 afirmam ca avem contracte cu peste 1000 farmacii independente si peste 500 spitale/clinici publice si private.

Performantele ND PHARMA s-au imbunatatit de la an la an. In 2021, ND PHARMA a atins o cota de piata pe retail de 10% in valoare si 5% in volum. Cifra de afaceri a ND PHARMA a continuat trendul ascendent pe parcursul celor 15 ani de activitate, ajungand in 2021 la o cifra de afaceri de 80 de milioane lei.