zona colaboratori

Termeni si conditii

ND PHARMA

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile generale de utilizare a website-ului https://www.ndpharma.ro. De asemenea, va recomandam sa verificati periodic acesti termeni de folosire deoarece Informatiile pot fi schimbate sau actualizate fara notificare.

Acest site web este detinut si administrat de SC ND PHARMA SRL (Compania), o companie inregistrata in Romania, cu raspundere limitata si al carei sediu se afla in municipiul Bacau, Calea Moldovei nr. 197, judetul Bacau.

Prin accesarea, cautarea si/sau folosirea acestui site web, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat acesti termeni si ca respectati toate legile si regulamentele aplicabile. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, nu folositi acest site web.

Atentie!

Informatiile continute pe acest site web sunt doar pentru o informare de tip general, folosirea si utilizarea acestora nu are ca obiectiv informarea de specialitate. Proprietarul acestui site isi declina orice raspundere legata de acurateÅ£ea, exhaustivitatea sau utilizarea acestor informatii, precum si in ceea ce priveste actualizarea acestora. Materialele sunt oferite “ca atare” fara nici un fel de garantie, implicita sau explicita.

Schimbari ale site-ului

Informatiile de pe site pot fi schimbate de Companie in orice moment, fara notificare prealabila. Compania poate, de asemenea, sa faca, in orice moment si fara notificare, schimbari la produsele si serviciile descrise in aceste informatii, iar utilizarea site-ului in continuare inseamna acceptarea implicita a acestora de catre utilizator. Obligatiile Companiei referitoare la produsele si serviciile sale sunt guvernate doar de contractele prin care acestea sunt furnizate.

Securitate
Compania nu poate garanta ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor).

Link-uri

Link-urile catre alte site-uri sunt oferite doar ca un avantaj pentru utilizatorii acestui site. Compania nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe https://www.ndpharma.ro. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Proprietate intelectuala

Toate drepturile sunt rezervate Companiei. Drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala subzistente in totalitate in web site sunt in proprietatea Companiei sau a partenerilor acesteia.

Puteti citi, vizualiza, imprima si descarca materialul din aceste pagini strict pentru uzul dumneavoastra personal, non-comercial.
Nici o parte a acestui site nu poate fi reprodusa, retransmisa ori stocata pe un alt website sau într-un alt tip de sistem electronic de înregistrare.

Informatii cu caracter personal

Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea utilizatorului si/sau posibilitatea de a il contacta.
Compania va pastra confidentialitatea acestor informatii. Unele informatii solicitate prin intermediul site-ului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001.

Limitarea responsabilitatii
Compania nu isi asuma nicio raspundere fata de utilizator sau orice terta parte, pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. De asemenea, Compania nu va fi raspunzatoare fata de utilizator pentru corectitudinea informatiilor furnizate de site-lui https://www.ndpharma.ro, utilizatorul asumandu-si riscul folosirii informatiilor furnizate de acest site web.
Citind continutul acestor termeni si conditii, utilizatorul declara ca este de acord. Compania nu va fi responsabila pentru nicio plângere, pierdere sau paguba (vatamare) directa sau indirecta ce rezulta din folosirea acestui site sau a informatiilor continute sau accesibile prin acest site.

Legislatia aplicabila

Termenii si conditiile de utilizare se supun legislatiei române in vigoare.

Informatii suplimentare

Prin completarea formularelor puse la dispozitie vizitatorilor, se pot solicita informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de Companie, ori se pot formula sugestii sau reclamatii.

Daca aveti întrebari legate de acesti termeni si conditii de utilizare sau doriti sa faceti comentarii sau sa propuneti orice fel de modificare pentru a îmbunatati acesti termeni, va rugam sa le trimiteti pe adresa office@ndpharma.ro.